Pastis de patata i carn
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg. de Patates.
- 500 g. de carn picada de porc.
- 1 Ceba grossa.
- 250 de Tomàquet triturat.
- Una llauna de pebrot `` morró''
- Olives negres.
- 1 Ou
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem i bullim les patates, quan estiguin, les aixafem amb una forquilla i en posem al fons de una platera, un dit de gruix mes o menys, aplanant tot i apretant perquè quedi ben compacte, reservem la resta.
Mentre, en una paella, sofregim la carn, la ceba i quant estigui li afegim el tomàquet triturat, o salem i acabem de coure.
Repartim tot el sofregit per damunt de la patata que tenim a la platera.
Acabarem posant la resta de patata fins a cobrir-ho i compactarem be.
Ho posarem a la nevera.
Abans de servir-lo farem una maionesa espessa,( si ens agrada i podem posar un all, perquè tingui un punt de picant )
La escampem pel damunt del pastis i ho rematarem repartint tires de pebrot i olives.
40min
Etiquetes: Pastis patata Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3429 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.